Valokuvauskurssit ja -matkat

Adventure by Design valokuvauskurssit ja -matkat olivat meidän ohjelmistossa jo vuonna 2014. Gareth Hutton, uusiseelantilainen valokuvaaja ja yrityksemme perustaja, on intohimoinen luonnon, suomalaisen maiseman ja talven valokuvaaja. Hän on vetänyt valokuvauskursseja, työpajoja ja valokuvausmatkoja kansainvälisille ammattilaisille ja harrastajille ympäri Lappia ja Pohjois-Norjaa. Vuonna 2019 yrityksemme vahvisti valokuvausosaamista, kun valokuvaaja Merja Paakkanen tuli meille töihin. Merja on ammattikuvaaja, jonka intohimo on luonto ja ihminen luonnon sylissä.

Valokuvauskurssit järjestämme Kilpisjärvellä, valokuvausmatkoja suuntaamme myös pohjoisimpaan Norjaan, rajojen ollessa avoinna. Talven 2020-21 kurssit ja matkat on suunniteltu Kilpisjärvelle, mutta tilanteen salliessa käymme myös Norjan puolella.

Valokuvauskurssit ja -matkat järjestetään pienille ryhmille tai yksityisryhmille. Voit kysyä meiltä myös tarjousta oman mielenkiintosi mukaan suuntautuvasta kurssista tai valokuvausmatkasta.

Keväälle 2021 olemme suunnitelleet myös lintukuvausretkeä Pohjois-Norjaan. Seuraa Facebook-sivuamme tai liity postituslistallemme niin saat tiedon sen järjestämisestä ensimmäisten joukossa.

Adventure by Design on matkanjärjestäjä, joten varaaminen meidän kautta on helppoa ja turvallista. Voit varata kaikki lomasi palvelut yhdestä paikasta ja mikäli joudut perumaan, myös peruutus hoituu yhdellä kontaktilla. Noudatamme normaaleja peruustusehtojamme, mutta Covid-19 matkustusrajoitusten yllättävien muutosten vuoksi johtuvissa peruutuksissa meillä on joustavat peruutusehdot.

Tilaa uutiskirje