Valokuvauskurssi Kilpisjärvellä

Tule opettelemaan luontokuvauksen taitoa Kilpisjärven tarunhohtoisiin maisemiin. Käsivarren Lapin suurtunturit, kirkasvetiset tunturijärvet, joet, vesiputoukset ja lumoava erämaa on luontokuvaajan unelmakohde. Kaamoksen eri valosävyt tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet valokuvaamiselle ja valokuvaustaitojen opettelulle, sekä sopivasti haastetta myös kokeneemmille kuvaajille. Tammikuun kursseilla pääset ihastelemaan myös ensimmäisiä auringonsäteitä.

Kilpisjärven kylä, koko kansan tuntema Saana -tunturi, Käsivarren erämaa sekä aivan vieressä olevat Norjan jylhät tunturit kutsuvat kuvaamaan, ja antavat ainutlaatuiset puitteet tälle mahtavalle kurssille. Mikäli matkustustilanne sallii, osa retkistä toteutetaan Norjan puolelle.

Valokuvauskurssi Kilpisjärvellä käy läpi hieman teoriaa, revontuli -ja yötaivaan kuvaamisen perusteita ja sommittelua. Pääasiassa kuljemme kuitenkin luonnossa kuvaamassa, jossa samalla myös käymme läpi aikaisemmin mainittuja asioita. Sinulle jää riittävästi myös omaa aikaa nauttia luonnosta ja harjoitella saatuja oppeja omatoimisesti.   Katso lisää alta!

Valokuvauskurssi Kilpisjärvellä - aktiviteettimme. Varaa oma paikkasi pian!

Valokuvauskurssit ja -matkat

[yikes-mailchimp form=”2″ title=”1″ submit=”Tilaa Adventure by Design uutiskirje”]