Adventure by Design on Kilpisjärvellä toimiva ohjelmapalvelu- ja matkanjärjestäjäyritys. Aktiviteettimme pohjautuvat lihasvoimalla liikkumiseen pohjoisen herkässä ja kauniissa luonnossa.

Gareth Hutton Adventure by Design

GARETH HUTTON

Vuonna 2011 Uudesta-Seelannista Suomeen muuttanut Gareth on Adventure by Desiginin perustaja.  Seikkailuliikuntaohjaajaksi opiskellut ja työskennellyt Gareth rakastui Suomeen, talveen ja nykyiseen vaimoonsa, Elinaan.  Hän on kotiutunut Kilpisjärvelle, ja kokee olevansa onnekas saadessaan opastaa asiakkaita uudessa kotimaassaan.

Garethin vankka ammattitaito ja varmat otteet näkyvät työssä, kun hän innostaa asiakkaita uusiin kokemuksiin. Garethillä on uskomaton taito huomioida jokainen asiakas yksilöllisesti. Halusit sitten isompia tai pienempiä seikkailuja, Garethin kanssa pääset turvallisesti kokemaan mitä mieleenpainuvimpia elämyksiä.

Lisäksi Gareth on lahjakas valokuvaaja, jonka intohimona on mustavalkoiset valokuvat, maisemakuvaaminen sekä tietysti myös revontulet. Pohjoisen vuodenajat, vaihtuvat värit ja valojen leikki luovat loppumattoman valokuvauksen inspiraation.

Garethin supervoima on vikkelyys. Hän on se tyyppi, joka on aina auttamassa kaikkia, joka paikassa läsnä, aina ensimmäisenä perillä ja jotenkin yhtä aikaa silti juttelemassa porukan hitaimman kanssa.

Elina Hutton

ELINA HUTTON

Elina on pikkutytöstä saakka haaveillut hiihtovaelluksesta napa-alueilla. Löytöretkeilijöiden tarinat innoittivat Elinan aikoinaan seikkailuille ympäri maailman, mutta pohjoisesta löytynyt Gareth sai Elinankin kasvattamaan juuret Kilpisjärven kivikkoiseen maaperään.

Elina on huikea moniosaaja, jolla on aina uusia ideoita ja monta rautaa tulessa. Elina on yrityskehittäjä, mindfulness-ohjaaja ja tekee tällä hetkellä väitöskirjaa luontomatkailusta Lapin Yliopistoon, samalla kun työskentelee myös Norjassa matkailun kehittämisen parissa. Elinalla on uskomattomat organisointitaidot, eikä vielä ole tullut vastaan haastetta tai asiakkaan mahdollista matkatoivetta, jota Elina ei olisi kyennyt toteuttamaan.

Elinan titteli yrityksessä vaihtelee, mutta virallisesti Elina on ”yrittäjän puoliso” eli se, joka tekee kaiken sen mitä muut eivät ehdi.  Suurten löytöretkeilijöiden hengessä Elinalle on kertynyt kattava tietopankki alueesta, sen luonnosta, ihmisistä ja historiasta. Vuosien kokemus yrityskonsulttina antaa taustaa oman yrityksen kehittämiseen, mutta tuo lisäarvoa myös yrityksille tarjottaviin palveluihin.

Elinan supervoima on läsnäolon taito. Monen pallon pitäminen ilmassa samaan aikaan vaatii jakamatonta huomiota vain siihen palloon, joka on kädessä tällä hetkellä.