Talvivaellukset ja retket paikallisten ammattilaisten kanssa

Adventure by Design on ainoa Kilpisjärvellä ympärivuotisesti toimiva yritys, joka tarjoaa vaelluksia ja retkiä Kilpisjärven ja lähialueen luonnossa ympäri vuoden. Aidon paikallistuntemuksen ohella osaamisemme perustuu vahvaan ammattitaitoon; yrityksen omistaja Gareth on opiskellut kolmen vuoden mittaisen seikkailuliikunnan ohjaajan koulutuksen Uudessa Seelannissa ja toiminut ammatissaan pian 15 vuotta. Turvallisuus on parhaiden reissujen perusta, olipa kyseessä parituntinen retki lähimaastossa tai 10 päivän hiihtovaellus. Rentous ja hauskuus kaikille retkillemme syntyy oppaidemme vahvasta ammattitaidosta, rakkaudesta luontoon ja halusta jakaa osaamisemme asiakkaiden kanssa.

Adventure by Design on matkanjärjestäjä, joten varaaminen meidän kautta on helppoa ja turvallista. Voit varata kaikki lomasi palvelut yhdestä paikasta ja mikäli joudut perumaan, myös peruutus hoituu yhdellä kontaktilla. Noudatamme normaaleja peruustusehtojamme, mutta Covid-19 matkustusrajoitusten yllättävien muutosten vuoksi johtuvissa peruutuksissa meillä on joustavat peruutusehdot.

Liity tästä postituslistallemme. Luvassa mahtavia elämyksiä koko perheelle, kaveriporukoille, hemmottelua, seikkailua ja takuulla aitoa Lapin tunnelmaa. Postituslistalla saat vinkkejä omatoimisesta retkeilystä Kilpisjärvellä ja meidän mielestä parhaista kuvauspaikoista sekä tietysti tarjouksia, joita emme muualla julkaise.

Tilaa uutiskirje

Tutustu alueisiin, joilla toimimme