Vaelluskurssit aikuisille Kilpisjärvellä, Käsivarren erämaassa ja Pohjois-Norjassa

Aikuisten vaellus- ja retkeilykurssit ovat suunnattuja yli 50-vuotiaille, jotka haluavat aloittaa uuden harrastuksen tai palata vanhan harrastuksen pariin. Kurssit ovat muuten samansisältöisiä kuin kaikki muutkin kurssimme, joille kaikki ovat tervetulleita, mutta kursseilla puhutaan myös ikääntyvän kehon huomioimisesta vaelluksilla ja retkillä. Luonto ja luonnossa liikkuminen soveltuvat kaiken ikäisille, tervetuloa siis mukaan kursseillemme.

Voit myös pyytää tarjouksen yksityisesti järjestettävästä kurssista kaveriporukalle. Mikä olisikaan mukavampi 60-vuotislahja tai 40-vuotishääpäivälahja, kuin retkeilykurssi omalla porukalla!

Paikallisen yrityksen vetämät vaelluskurssit Kilpijärvellä tarjoavat sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden. Opit vaelluksella tarvittavia taitoja, opit alueesta ja elämästä Kilpisjärvellä. Toimimme Kilpisjärvellä ympärivuotisesti, jo vuodesta 2012. Kaikki vaelluskurssiryhmämme ovat pieniä, maksimissaan 6 henkeä yhden oppaan kanssa. Uutuuskursseillamme on yleensä kaksi opasta ja maksimissaan 10 osallistujaa. Näin varmistamme, että saat aina parasta mahdollista oppia! Käsivarren erämaan vaellusreitit sekä Pohjois-Norjan kansallispuistot ja vuoristoreitit tarjoavat meille uskomattoman valikoiman vaellusreittejä.

Vaelluskurssi maastossa on loistava tapa vahvistaa omaa osaamista, kerätä kokemusta ja tutustua uusiin vaelluskavereihin. Ympärivuotisesti opastuksia tekevien oppaiden ammattitaito ja osaaminen ovat aina ajantasalla.

Vaelluskurssit akuisille Kilpisjärvellä ja Pohjois-Norjassa 2020-2021

Katso myös muut pakettimme Kilpisjärven kesään ja syksyyn

Yksityiset vaelluskurssit ja erämaaseikkailut

Kerää oma 2-6 hengen porukka ja varaa oma vaelluskurssi tai erämaaseikkailu valikoimistamme. Voimme mukauttaa reittiä ja aloituspäivää toiveidenne mukaan, se mitä emme muuta, on hinta ja palvelun taso – ne ovat aina yhtä selvät. Yksityiset opastukset ja vaelluskurssit sopivat loistavasti kaveriporukoille, juhlistamaan syntymäpäivää, työporukalle, koko perheelle (mukaan pääsevät myös perheen pienimmät) tai vaikka polttarireissuksi! Aloittelijoille opetamme perusteita retken aikana, kokeneemmille vaeltajille etsimme haastavimmat reitit.

Vaelluksien ja seikkailupakettien hinnalla saat aina:
– Arvonlisävero (Paitsi Norjassa tuotetuista palveluista alv 0%)
– Pankkikulut maksutavasta riippuen noin 1-5%, ei piilotettuja palvelumaksuja
– Ammattitaitoisen ja iloisen oppaan, joka rakastaa työtänsä. Oppaalle maksamme reilun palkan. Me uskomme, että hyvä opas ansaitsee palkan, jolla voi tulla toimeen.
– Kaiken majoituksen matkan aikana
– Korkeatasoisen ja (lähes) lisäaineettoman ruuan, myös erämaassa. Erikoisruokavaliot huomioidaan
– Paketissa kerrotut palvelut – ei vain opastusta vaan ennen kaikkea apua, neuvoja, tietoa ja taitoja
– Yritykselle jää paketin hinnasta 20-30%. Sillä hankimme esimerkiksi vaelluksille asiakkaille ja oppaille laadukkaat varusteet, koulutamme oppaita ja katamme mm viranomaismaksuja.

PS: Adventure by Design on Metsähallituksen yhteistyökumppani!