Matkapaketit, seikkailut ja vaellukset Kilpisjärvellä, Käsivarren erämaassa ja Pohjois-Norjassa

Kaikki matkapakettimme järjestetään yksityisesti vain sinulle ja seurueellesi. Voit myös muokata pakettien sisältöä valitsemalla majoituksen tai palveluita paketin ulkopuoleta.

Talvivaelluskurssimme ovat ryhmämatkoja, joille voit osallistua yksin tai kaverin kanssa. Kaikki vaelluskurssit ja -lomat voidaan järjestää myös yksityisesti 2-8 hengen porukoille.

Adventure by Design on matkanjärjestäjä, joten varaaminen meidän kautta on helppoa ja turvallista. Voit varata kaikki lomasi palvelut yhdestä paikasta ja mikäli joudut perumaan, myös peruutus hoituu yhdellä kontaktilla. Noudatamme normaaleja peruustusehtojamme, mutta Covid-19 matkustusrajoitusten yllättävien muutosten vuoksi johtuvissa peruutuksissa meillä on joustavat peruutusehdot.

Räätälöimme aktiviteettien ja lomapakettien aloituspäivää toiveidenne mukaan, se mitä emme muuta, on hinta ja palvelun taso – ne ovat aina yhtä selvät. Yksityiset opastukset sopivat loistavasti kaveriporukoille, juhlistamaan syntymäpäivää, työporukalle, koko perheelle (mukaan pääsevät myös perheen pienimmät) tai vaikka polttarireissuksi!

Talven 2020-21 matkapaketit Kilpisjärvelle ja Pohjois-Norjaan ovat nyt myynnissä. Lisäämme vielä tietoja kevään hiihtovaelluksista, mutta voit jo nyt varata omalle porukallesi yksityisesti opastetut retket! Suosituimmat viikot varataan nopeasti.

Kesän ja syksyn 2021 matkapaketit ja päiväretket tulevat myyntiin viimeistään tammikuussa. Seuraamme vielä Covid-19 tilanteen kehittymistä ennen pakettien julkaisemista. Voit kuitenkin jo kysyä tarjousta vaelluksista tai lomapaketeista.

Talven parhaat seikkailut Kilpisjärvellä

Varasitko jo majoituksen, mutta kaipaat parempaa tekemistä?

Yrityksemme kestävän matkailun periaatteisiin kuuluu avoimuus hinnoittelussa. Haluamme tarjota sinulle laadukkaita palveluita, maksaa oppaillemme palkan, jolla tulee toimeen ja varmistaa, että yritys, jolta hankit lomasi, on tarpeeksi vakaavarainen jotta sinä voit rauhallisin mielin lomailla.

Vaelluksien ja seikkailupakettien hinnalla saat aina:
– Arvonlisävero 10%, 14% tai 24% (Norjassa tuotetuista palveluista alv 0%) Tarkemman erittelyn näet kuitistasi.
– Pankkikulut maksutavasta riippuen noin 1-5%, ei piilotettuja palvelumaksuja
– Lomasi suunnittelun ja räätälöinnin ennen matkaa, joustavan ja helposti tavoitettavan palvelun matkasi aikana.
– Kaiken majoituksen matkan aikana mikäli olet valinnut lomapaketin johon kuuluu majoitus.
– Ammattitaitoisen ja iloisen oppaan, joka rakastaa työtänsä. Oppaan lähtöpalkka meillä on 12€ tunnissa, kokemuksen mukaan maksamme heille enemmän.
– Tarjoamme korkeatasoisen ja (lähes) lisäaineettoman ruuan, myös erämaassa. Erikoisruokavaliot huomioidaan. Osassa paketeissa ruoka kuuluu hintaa, osassa voit ostaa sen meiltä lisäpalveluna.
– Paketissa kerrotut palvelut – ei vain opastusta vaan ennen kaikkea apua, neuvoja, tietoa ja taitoja
– Yritykselle jää paketin tai aktiviteetin hinnasta 20-40%. Sillä hankimme esimerkiksi vaelluksille asiakkaille ja oppaille laadukkaat varusteet, koulutamme oppaita ja katamme mm viranomaismaksuja, maksamme vuokrat ja niin edelleen.

Liity postituslistallemme yllä. Luvassa mahtavia elämyksiä koko perheelle, kaveriporukoille, hemmottelua, seikkailua ja takuulla aitoa Lapin tunnelmaa. Postituslistalla saat vinkkejä Kilpisjärvellä retkeilystä ja meidän mielestä parhaista kuvauspaikoista sekä tietysti tarjouksia, joita emme muualla julkaise.

Tilaa uutiskirje

Saat muutaman kerran vuodessa sähköpostiisi tulevan kauden uutuusmatkat ja tarjouksia.
Käsivarren erämaa-alue

Meille on tärkeää kehittää kestävää luontomatkailua yhdessä Metsähallituksen ja muiden alueen yritysten kanssa. Tästä syystä olemme mukana Pallas-Ylläs TOBE1 -hankkeesta, josta voit lukea lisää täältä:

Pallas-Ylläs TOBE1

Pallas-Ylläs TOBE1 Yhteistyöyrittäjät

Koska toimimme paljon myös Käsivarren erämaa-alueella, kattaa yhteistyömme Käsivarren alueen.

Käsivarren erämaa-alueen yhteistyöyrittäjät

Tämä tarkoittaa sitä, että sitoudumme Metsähallituksen kestävän matkailun ehtoihin ja maksamme mm. käyttämistämme palveluista Metsähallitukselle. Näin me voimme myös omalta osaltamme auttaa ylläpitämään rakenteita.