Seikkailut ja vaellukset Kilpisjärvellä, Käsivarren erämaassa ja Pohjois-Norjassa

Kerää oma 2-6 hengen porukka ja varaa oma vaellusseikkailusi valikoimistamme. Voimme mukauttaa reittiä ja aloituspäivää toiveidenne mukaan, se mitä emme muuta, on hinta ja palvelun taso – ne ovat aina yhtä selvät. Yksityiset opastukset sopivat loistavasti kaveriporukoille, juhlistamaan syntymäpäivää, työporukalle, koko perheelle (mukaan pääsevät myös perheen pienimmät) tai vaikka polttarireissuksi! Aloittelijoille opetamme perusteita retken aikana, kokeneemmille vaeltajille etsimme haastavimmat reitit.

Tällä sivulla esittelemme suosituimmat kesän vaellus- ja ulkoilupakettimme. Näistä paketeista meillä on kesä – syksy 2020 sesonkina tarjolla myös ryhmäopastukset, joille voit osallistua vaikka yksin. Ryhmäkoko on 4-6 henkilöä. Kesän 2020 vaelluksilla majoitumme telttoihin johtuen COVID-19 tilanteesta.

Kevyet vaellukset ja luontoseikkailut

Vaellukset ja seikkailut Käsivarren erämaassa

Vaelluksien ja seikkailupakettien hinnalla saat aina:
– Arvonlisävero 24% (Paitsi Norjassa tuotetuista palveluista alv 0%)
– Pankkikulut maksutavasta riippuen noin 1-5%, ei piilotettuja palvelumaksuja
– Ammattitaitoisen ja iloisen oppaan, joka rakastaa työtänsä. Oppaalle maksamme reilun palkan. Me uskomme, että hyvä opas ansaitsee palkan, jolla voi tulla toimeen.
– Kaiken majoituksen matkan aikana
– Korkeatasoisen ja (lähes) lisäaineettoman ruuan, myös erämaassa. Erikoisruokavaliot huomioidaan
– Paketissa kerrotut palvelut – ei vain opastusta vaan ennen kaikkea apua, neuvoja, tietoa ja taitoja
– Yritykselle jää paketin hinnasta 20-30%. Sillä hankimme esimerkiksi vaelluksille asiakkaille ja oppaille laadukkaat varusteet, koulutamme oppaita ja katamme mm viranomaismaksuja.