Adventure by Design ehdoton vahvuus kilpailijoihimme verrattuna on kokemuksemme matkapakettien räätälöinnistä kotimaassa. Toteutamme matkapakettien suunnittelua vuosien kokemuksella koko Länsi-Lapin ja Pohjois-Tromsan alueella. Kauttamme saat yhdellä kertaa koko loman varauksen turvallisesti matkanjärjestäjältä, olipa matkasi tarkoitus huvi tai hyöty, tai miksei molemmat!

Alla muutamia teemoja joiden ympärille rakennamme palvelumme. Ole yhteydessä, niin suunnitellaan juuri teille sopiva paketti.

HYVINVOINTIA YRITTÄJILLE

Tarjoamme yrittäjille valmismatkoja joko ryhmissä tai yksityisesti. Ryhmämatkoilla on valmis ohjelma Kilpisjärven ja Pohjois-Norjan alueella. Ohjelmaan kuuluu aina
– ohjattua luonnossa liikkumista
– ohjattua perehtymistä työhyvinvointiin, tietoisuustaitoihin ja ruokailuun
– yrityskonsultin vetämät keskustelut ja harjoitteet yrityskehittämisen teemoista, jotka ilmoitetaan aina matkapaketin yhteydessä.

Ohjaajamme ovat samat pätevät eräoppaat ja seikkailuohjaajat kuin muillakin retkillämme. Yrityskonsulttina toimii pääasiassa Elina Hutton, jolla on parinkymmenen vuoden kokemus palvelutuotekehityksestä, myynnin ja markkinoinnin kehittämisestä, hinnoittelusta, esimiestyöskentelystä ja yrityshallinnosta.

Räätälöimme yrittäjien hyvinvointi- ja kehittämispäiviä myös yksityisesti. Mikäli sinulla on tarvetta konsultointiin ja kokonaisvaltaiseen yrityksen kehittämiseen, ole yhteydessä ja pyydä tarjousta. Voit kerätä myös oman pienen 2-8 hengen ryhmän yrittäjiä.

Voimaretriitti

TYÖNTEKIJÖIDEN HYVINVOINTI

Hyvinvointipakettimme ovat loistava vaihtoehto yrityksen henkilöstölle tai vaikka johtoryhmälle kehittämispäivien tarpeisiin. Voimme räätälöidä paketin sisältämään ohjattua luontoliikkumista ja tietoisuustaitoja sekä omia kehittämistyöpajojanne tai voitte ottaa Elinan mukaan suunnittelemaan kehittämsityöpajoja. Yrityksen oma erämaavaellus on loistava tapa palkita työntekijöitä, parantaa yhteishenkeä tai ladata yhteisiä akkuja vaikeiden aikojen keskellä tai jälkeen. Myös vaelluksilla voidaan ottaa päivittäin yhteisiä ohjattuja keskusteluita työasioita. Suunnitellaan yhdessä!

Yhteishenkeä nostamassa

ASIAKASSUHTEET

Tuo tärkeät yhteistyökumppanit tutustumaan pohjoisen ihmeelliseen luontoon. Pitkällä kansainvälisellä kokemuksella järjestämme sujuvan täyden palvelun matkan yhteistyökumppaneillesi ja viemme heidät kokemaan palan ainutlaatuista Suomea. Revontulet, yötön yö, lumikenkäily tai erämaassa nautittu kolmen ruokalajin nuotioillallinen ovat takuulla mieleenpainuvia elämyksiä.

Revontulet Adventure By Design