Adventure by Design ehdoton vahvuus kilpailijoihimme verrattuna on kokemuksemme matkapakettien räätälöinnistä kotimaassa. Toteutamme matkapakettien suunnittelua vuosien kokemuksella koko Länsi-Lapin ja Pohjois-Tromsan alueella. Kauttamme saat yhdellä kertaa koko loman varauksen turvallisesti matkanjärjestäjältä, olipa matkasi tarkoitus huvi tai hyöty, tai miksei molemmat!

Katso esimerkkejä erilaisista lomapaketeistamme ja ota yhteyttä, niin suunnittelemme paketin juuri sinun toiveittesi mukaan.

Tarjoamme yrityksille virkistyspäiviä, kehittämispäiviä ja asiakasmatkoja Kilpisjärvellä ja lähialueilla. Pakettiin räätälöidään tarpeidenne mukaan majoitus, ruokailut, kokoustilat sekä ohjelmaa. Käytettävissänne on seikkailuoppaiden lisäksi joogaa, tietoisuustaitoja, retkiruokakursseja sekä kokeneen yrityskonsultin palvelut.

HYVINVOINTI

Räätälöimme hyvinvointimatkoja kaveriporukoille ja perheille. Rentoutumista, lepoa tai vauhtia ja uusia taitoja luonnossa – kerro meille mitä sinä kaipaisit lomaltasi, me teemme sinulle tarjouksen.

Tyypillisesti pakettiin sisältyy majoitus toivomasi tasoisessa majoituksessa, aamun lempeä herättelyliikuntahetki, 1 päiväretki luonnossa joko rauhallisesti tai sykettä nostaen ja illan rauhoittava meditaatio tai iltakävely. Pakettiin kannattaa lisätä ainakin yksi nuotioillallinen luonnossa, se on yksi parhaista kokemuksistamme. Muut ateriat voit joko valmistaa itse tai tilata meidän kautta. Meidän ruoka on aina terveellistä ja huomio monet ruokavaliotoiveet.

Hyvinvointiloma on loistava tapa irtaantua töistä, aloittaa uusi liikuntaharrastus tai vaikka lopettaa tupakointi. Tai sitten vain nauttia Lapin luonnosta ilman suurempia tavoitteita!

hyvinvointia luonnosta Adventure by Design

PERHEIDEN LOMAPAKETIT

Haluatko tarjota perheen teineille parempia lomamuistoja kuin viikon sukulaisten mökillä? Kaipaavatko vanhemmat hiljaisuutta ja rauhaa mutta lapsilla ei ole mitään tekemistä?

Meillä saattaa olla sinulle juuri oikea loma. Räätälöimme vankalla kokemuksella luontolomia Kilpisjärven huimissa maisemissa. Oppaamme ovat tottuneita toimimaan luonnossa ja lasten kanssa. Kaikki retkemme järjestetään vain yhdelle perheelle kerrallaan – aina. Joten myös tänä kesänä voit lähteä lomalla turvallisin mielin.

Family campfire trip Adventure by Design