Päiväretket Kilpisjärvellä

Tunturien hiljaisuus, lumen narskuminen kenkien alla, nuotion hiljainen räiske. Lumihiutale kielen päällä, lämmin kaakao höyryää kädessä. Rentoudu. Luonto parantaa, rauhoittaa ja antaa voimaa. Hengitä tunturin raikasta ilmaa, vedä oikein keuhkot täyteen, juokse lumessa, kaadu ja naura niin kuin joskus lapsena! Heitä ilmaan kourallinen lunta ja pyydystä putovia hiutaleita kielellesi. Naura lisää!

Anna meidän viedä sinut ja lomaseurasi luontoon. Kaikki on valmista, reitti on mietitty päivän kelin mukaan, eväät on pakattu aamulla ja termareissa on kuumaa kahvia. Me tunnemme nämä tunturit, pienet purot lumen alla, missä on jo jäätä, joka kantaa. Me tiedämme, mikä paikka rauhoittaa, mikä voimaannuttaa.

Lähde mukaamme tuntureiden syliin.

Adventure by Design opastetut päiväretket Kilpisjärvellä ovat aina vain sinun ryhmällesi tarkoitettuja. Oman oppaan kanssa voit räätälöidä retkesi sellaiseksi, että kaikki mukanaolijat nauttivat retkestä.

Seuraamme Covid-19 tilannetta ja THLn ohjeistusta työntekijöidemme ja asiakkaiden terveyden suojelemiseksi. Ethän lähde mukaan retkelle, jos tunnet olosi huonoksi. Saat aina 100% maksusta takaisin, jos joudut perumaan tai me joudumme perumaan retken koronaepäilyn tai uusien rajoitusten vuoksi. Kaikki retkemme ovat aina yksityisesti opastettuja, eli aktiviteeteissa on mukana ryhmäsi lisäksi vain meidän oppaamme.

Parhaat kesäretket Kilpisjärvellä

Kahden päivän vaellukset ja miniseikkailut Kilpisjärvellä

Talvi