Adventure by Design – opaspalvelut Kilpisjärvellä

Opastettuja retkiä ja vaelluksia Kilpisjärvellä, Käsivarren erämaassa ja Lyngenin vuonon alueella ympäri vuoden

Voimaantumisretritti – tiedot tulossa uudesta jooga & tietoisuustaitoretriitistä jossa hyödymmämme luontoa voimaantumaan COVID-19 tilanteen aiheuttamasta stressistä. Mikäli haluat retriitistä lisätietoja jo ennakkoon tai haluat pyytää tarjousta omalle ryhmällesi retriitistä, laita viestiä yhteydenottolomakkeella sivun alalaidasta.

Vaellus Haltille: ryhmälähdöt elokuussa, suomen- ja englannin kieliset ryhmät. Naisille oma ryhmä tulossa.

Kolmen valtakunnan vaellus: Valtaisan suosion saavuttanut vaellusreitti uusiutuu hieman kesäksi 2020. Suomen ja englanninkielinen opastus. Toteutetaan vain, jos rajat avautuvat.

Päivitämme sisältöä parhaillamme COVID-19 rajoitusten vuoksi. Seuraa meitä Facebookissa  niin saat tiedot päivittyneistä tarjouksista ensimmäisten joukossa. Tällä hetkellä seuraamme valtioiden päätöksiä ja keskitämme toimintaamme vain Suomen alueella. Kaikki vaellukset toteutetaan vain telttamajoituksessa kesän 2020 aikana.

Luontolomat Kilpisjärvellä – Adventure by Design

Adventure by Design on toiminut Enontekiöllä ja Kilpisjärvellä vuodesta 2012. Yritys on rekistöröity matkantoimistorekisteriin  ja meillä on myös matkanjärjestäjän vakuudet. Tämä tarkoittaa sitä, että maksusi on turvattu siltä varalta, että me emme pystyisikään tuottamaan lupaamaamme palvelua.

Yrityksemme toimii ammattimaisesti, ympäri vuoden. Asiakkaillemme tämä näkyy parhaiten siinä, että oppaamme tekevät opastusta monipuolisesti ympäri vuoden. Ammattitaito pysyy yllä ja kehittyy. Koulutamme oppaamme säännöllisesti sekä ammattitaitokursseilla että ensiaputaidoissa. Kaikilla oppaillamme on vähintään EA2 kurssi suoritettuna, mutta pyrimme siihen, että oppaillamme olisi myös ”kansainvälinen wilderness first aid” pätevyys.

Yrityksemme on arvonlisäverovelvollinen, hintamme sisältävät aina kaikki arvonlisäverot. Kuitissasi näet eri alv-kantojen erittelyn. Maksamme veromme Suomeen ja toimimme yhteistyössä paikallisten yritysten kanssa.

Opastetut vaellukset sisältävät suurimman osan kalliista varusteista, joita tarvitset vaelluksilla. Pääset testaamaan erilaisia välineitä ja oppaamme osaavat kertoa miten valita itsellesi parhaat varusteet sitten jos haluat hankkia jotain omaksi. Kauttamme voit myös vuokrata laadukkaita Fjällrävenin telttoja, makuupusseja ja vaikka rinkan.

Oppaamme

Yrityksen perustaja Gareth Hutton on kotoisin Uudesta Seelannista,  missä hän on kouluttautunut seikkailuliikuntaohjaajaksi, lajeinaan mm vuoristovaellukset. Gareth on toiminut seikkailuliikunnan ja ulkoilun parissa vuodesta 2007 ympäri maailman. Garethin toinen intohimo, valokuvaus, on myös ollut osa hänen työtään jo ennen Suomeen muuttoa.  Suomeen ja Enontekiölle Gareth asettui 2011 ja on siitä saakka työskennellyt oppaana paikkakunnalla. Gareth on opiskellut Suomessa myös personal traineriksi.

Yrittäjän puoliso Elina Hutton on Lapin tyttöjä ja viihtynyt lapsuudesta saakka erämaan rauhassa. Elinan työura on liittynyt matkailun kehittämiseen jo pitkään ja joskus hänet voi nähdä myös opastamassa ryhmiä Kilpisjärvellä. Elina on kouluttautunut myös mindfulness ohjaajaksi ja vetää kesällä mindfulness retriittejä ja retkiä Kilpisjärvellä.

Lisäksi työllistämme 2-3 opasta ja yhden loistavan myyntiassistentin. Kesäkauden 2020 oppaiden esittely on tulossa sivuillemme näinä päivinä. Oppaamme ovat aina ammatilaisia, joilla on pitkä kokemus luonnossa liikkumisesta.