Lapin parhaat talvilomat

Lapin parhaat talvilomat varataan nopeasti. Talvilomapaketeistamme löydät Käsivarren parhaat lomaideat. Romanttiikkaa kahdelle, helppo loma lapsiperheille tai aktiiviloma seikkailijoille ovat talven 2020-2021 teemat, joiden ympärille olemme rakentaneet yksilöllisiä lomapaketteja yhdessä valikoitujen kumppaniyritysten kanssa.

Olemme erikoistuneet pieniin butique lomakohteisiin, joten paikkoja on rajoitetusti.

Adventure by Design on matkanjärjestäjä, joten varaaminen meidän kautta on helppoa ja turvallista. Voit varata kaikki lomasi palvelut yhdestä paikasta ja mikäli joudut perumaan, myös peruutus hoituu yhdellä kontaktilla. Noudatamme normaaleja peruustusehtojamme, mutta Covid-19 matkustusrajoitusten yllättävien muutosten vuoksi johtuvissa peruutuksissa meillä on joustavat peruutusehdot.

Liity tästä postituslistallemme. Luvassa mahtavia elämyksiä koko perheelle, kaveriporukoille, hemmottelua, seikkailua ja takuulla aitoa Lapin tunnelmaa. Postituslistalla saat vinkkejä omatoimisesta retkeilystä Kilpisjärvellä ja meidän mielestä parhaista kuvauspaikoista sekä tietysti tarjouksia, joita emme muualla julkaise.

Tilaa uutiskirje