Päiväretket Kilpisjärvella

Kilpisjärvi viikko-ohjelma

Tämän kesän uutuutena voit kokeilla SUP -lautailua Kilpisjärvellä ja aloittaa aamut rennolla aamujoogalla. Viikko-ohjelman retket soveltuvat myös vasta-alkajille.

Kilpisjärvi viikko-ohjelmaan olemme koonneet pieniä paloja suosituimmista ohjelmistamme ja uutuuksistamme. Kilpisjärven retkille minimiosallistujamäärä on 2, joogaan 1 henkilö! Eli kannattaa tulla mukaan vaikka yksinkin. Norjan retkille minimiosallistujamäärä on 4 henkeä. Kaikkia retkiä saat varattua myös yksityisesti opastettuna suoraan Kilpisjärven päiväretket sivulta tästä.

Kilpisjärvi viikko-ohjelma on voimassa toistaiseksi. Muutokset ovat mahdollisia sääolosuhteista tai muista yllättävistä muutoksista johtuen. Ilmoittautuminen retkille tapahtuu parhaiten varaamalla paika allaolevasta linkistä, mutta muille kuin Lyngenjordin päiväretkille voi tulla myös vain paikanpäälle.

Kaikille retkille mukaan sopiva vaatetus, juomapullo ja evästä retken pituuden mukaan. Norjan retkillä oppaalla on mukana retkikeitin ja sitä voi käyttää ruuan tai kuumien juomien valmistukseen.

Seuraamme Covid-19 tilannetta ja THLn ohjeistusta työntekijöidemme ja asiakkaiden terveyden suojelemiseksi. Ethän lähde mukaan retkelle, jos tunnet olosi huonoksi. Saat aina 100% maksusta takaisin, jos joudut perumaan tai me joudumme perumaan retken koronaepäilyn tai uusien rajoitusten vuoksi.

Kesän 2020 Kilpisjärvi viikko-ohjelma