Räätälöidyt luontolomat ja päiväretket Kilpisjärvellä

Adventure by Design on ainoa Kilpisjärvellä ympärivuotisesti toimiva yritys, joka järjestää vaelluksia, talviretkeilykursseja ja valokuvauskursseja ja -matkoja Kilpisjärvellä ja Käsivarren erämaassa sekä Ruotsin ja Norjan lähialueilla.

Olemme kulkeneet näillä tuntureilla vuodesta 2012 yhteensä tuhansia kilometrejä hiihtäen, lumikenkäillen, kiiveten ja vaeltaen lukuisien eri organisaatioiden, asiakkaiden ja ystävien kanssa. Täten tunnemme reitit ja reittien ulkopuolisen maaston, tiedämme mistä avautuu parhaat maisemat ja sen paikan, jossa aina tuulee. Olemme kulkeneet tuntureilla kovalla pakkasella, tuiskussa, vesisateessa, upottavassa hangessa ja pari kertaa myös kauniilla kevättalven säällä, kesällä, räkkäaikaan ja ensilumien sataessa.

Asumme tässä kylällä, joten tiedämme, miltä taivas näyttää ennen myrskyä, tai milloin Norjasta nousevat pilvet muuttuvat hernerokkasumuksi.

Jos siis haluat oppia parhaat retkeilyvinkit, tiedät kenen mukaan lähteä.

 

Tutustu valikoimiimme ja pyydä meitä räätälöimään juuri sinulle sopiva paketti!

Opastamme suomen lisäksi myös englanniksi ja espanjaksi.

Adventure by Design on asettanut matkapakettilain mukaisen takuun maksuillesi. Matkanjärjestäjänä tarjoamme sinulle turvallisen ja helpon tavan varata koko loma yhdestä osoitteesta.

Retkemme ja lomapaketit muokataan aina asiakkaan toiveen mukaisesti. Vaatimustasoa, pituutta ja palveluiden määrää muokkaamalla saat juuri sellaisen paketin, kuin itse haluat.

Olemme paikallinen, ympärivuotisesti palveluita tarjoava yritys. Tarjoamme asiakkaillemme hienoja kokemuksia, työntekijöille reilun palkan ja asetamme luonnon ja sen monimuotoisuuden etusijalle.

SUURI SEIKKAILU KILPISJÄRVELLÄ

Vaelluskurssit, ryhmävaellukset Norjassa, yrittäjien vaellusretki, yrittäjänaisten retriitti – tarjonnassamme on monia mahdollisuuksia osallistua retkillemme myös yksin. Retkillämme tutustut toisiin samanhenkisiin, opit uusia taitoja ja samalla saat nauttia oppaan täydestä palvelusta.

Tutustu yhteislähtötarjontaamme ja ilmoittaudu mukaan! Retkillä otamme huomioon COVID-19 -ohjeistukset ja huolehdimme osallistujien turvallisuudesta erityistoimenpitein.

OPASTETUT PÄIVÄRETKET KILPISJÄRVELLÄ

Kilpisjärven upeat maisemat ja lukuisat retkeilyreitit antavat upeat mahdollisuudet ulkoiluun. Meidän opastetuilla retkillämme pääset kokeilemaan uusia lajeja ja oppimaan uusia taitoja sekä tutustut paikalliseen luontoon ja kulttuuriin. Kaikki aktiviteettimme suunnitellaan sinun taitotasosi mukaan, voimme opetella alkeita tai tehdä haasteellisempia retkiä. Aktiviteettimme ovat räätälöitävissä myös perheille ja erityisryhmille – haluamme mahdollistaa kaikille ikimuistoiset elämykset henkeäsalpaavan luonnon äärellä.  

[tours_grid title_underline=”on” description_words_limit=”20″ tour_category_ids_condition=”IN” terms_operator=”IN” show=”” number=”3″ price_style=”default” show_categories=”on” btn_more_text=”View more” order=”DESC” orderby=”date” tour_category=”ski-expeditions” title=”Looking for new challenges?” sub_title=”This spring is the perfect time!”]

TOIMIMME YHTEISTYÖSSÄ

KESTÄVÄN MATKAILUN PERIAATTEET YRITYKSESSÄMME

Olemme sitoutuneet Visit Finlandin Kestävän matkailun periaatteisiin. Kestävä luontomatkailu tarkoittaa meille ennen kaikea luonnon kestävää käyttöä ja monimuotoisuuden suojelua. Yhtä tärkeää on kuitenkin taloudellinen, kulttuurinen ja sosiaalinen kestävyys. Oppaiden on saatava työstään reilu palkka, yrittäjän pitää pystyä lepäämään välillä, ja verot ja viranomaismaksut tulee kattaa asianmukaisesti. Teemme töitämme kolmen maan ja neljän, jopa viiden kansan alueella. Kunnioitamme saamelaisten kotiseutua, kulttuuriperintöä ja poroelinkeinoa.

PARHAAT RETKET KILPISJÄRVELLÄ

MEILLÄ ON KOKEMUSTA!

Adventure by Design on toiminut Enontekiöllä ja Kilpisjärvellä vuodesta 2012. Yrityksen perustaja Gareth oli tuolloin toiminut jo seikkailuliikuntaohjaajana Uudessa-Seelannissa, Australiassa ja Iso-Britanniassa sekä Enontekiöllä. Ohjaajakoulutuksen lisäksi Gareth on opiskellut Suomessa personal traineriksi ja on toiminut luonto- ja urheiluvalokuvaajana pian 20 vuotta.

Garethin puoliso Elina on toiminut matkailu- ja ravitsemusalalla lukuisissa tehtävissä yli 20 vuotta. Yrityksessä työskentelevät oppaat ovat koulutettuja ja heillä on pitkä kokemus ulkoilusta. Yhteistä meillä kaikilla on rakkaus luontoa kohtaan ja halu tarjota mahdollisuus luonnosta iloitsemiseen myös muille. Tänään asiakkaille, mutta myös tuleville sukupolville.

[mailchimp_form button_text=”Submit” width_mode=”full-width” bg_repeat=”repeat” form_id=”1″ title=”Join the Newsletter” css_class=”stick-to-bottom” bg_url=”http://adventurebydesign.fi/webmaster/wp-content/uploads/2015/11/20140312231346.jpg”]For the latest news, upcoming tours and photographs.[/mailchimp_form]