Räätälöidyt luontolomat ja päiväretket Kilpisjärvellä

Adventure by Design tuottaa räätälöityjä luontolomapaketteja Kilpisjärvellä, Länsi-Lapissa ja Pohjois-Norjassa. Toimintamme on ympärivuotista.

Valikoimistamme löydät sopivia lomia perheille, kaveriryhmille ja harrastusporukoille sekä työpaikoille. Etsitpä liikunnallista lomaa tai joogaretriittiä, valikoimistamme löytyy paljon vaihtoehtoja.

Tutustu valikoimiimme ja ota rohkeasti yhteyttä, kaikki pakettimme ovat muokattavissa juuri sinun toiveiden mukaiseksi.

Opastamme suomen lisäksi myös englanniksi ja espanjaksi!

Adventure by Design on matkanjärjestäjä, joten varaaminen meidän kautta on helppoa ja turvallista. Voit varata kaikki lomasi palvelut yhdestä paikasta ja mikäli joudut perumaan, myös peruutus hoituu yhdellä kontaktilla. Noudatamme normaaleja peruustusehtojamme, mutta Covid-19 matkustusrajoitusten yllättävien muutosten vuoksi johtuvissa peruutuksissa meillä on joustavat peruutusehdot.

Varaa meiltä talven parhaimmat lomat ja palvelut!

Talvipaketit 2020-21 tulevat myyntiin lokakuussa 2020. Liity postituslistalemme sivun alalaidassa ja saat tiedon ensimmäisten joukossa. Lomamme myydään nopeasti loppuun, sillä tarjoamme talvella pienten paikallisten toimijoiden palveuita. Haluamme tarjota asiakkaillemme turvallisen lomakokemuksen myös tänä talvena. Siksi majoitut tiloissa, joita et jaa muiden kanssa ja halutessasi järjestämme kaikki palvelut vain sinulle ja heille, joiden kanssa matkustat. Ole yhteydessä, niin suunnitellaan yhdessä!

Covid-19 tilanteen vuoksi varaus- ja peruustusehtomme ovat joustavat.

Adventure by Design on asettanut matkapakettilain mukaisen takuun maksuillesi. Matkanjärjestäjänä tarjoamme sinulle turvallisen ja helpon tavan varata koko loma yhdestä osoitteesta.

Retkemme ja lomapaketit muokataan aina asiakkaan toiveen mukaisesti. Vaatimustasoa, pituutta ja palveluiden määrää muokkaamalla saat juuri sellaisen paketin, kuin itse haluat.

Olemme paikallinen, ympärivuotisesti palveluita tarjoava yritys.  Tarjoamme asiakkaillemme hienoja kokemuksia, työntekijöille reilun palkan ja asetamme luonnon ja sen monimuotoisuuden etusijalle.

SUURI SEIKKAILU KILPISJÄRVELLÄ

Vaelluskurssit, ryhmävaellukset Norjassa, yrittäjien vaellusretki, yrittäjänaisten retriitti – kesä ja syksy 2020 tarjonnassa on monia mahdollisuuksia osallistua retkillemme myös yksin. Retkillämme tutustut toisiin samanhenkisiin, opit uusia taitoja ja samalla saat nauttia oppaan täydestä palvelusta.

Tutustu yhteislähtötarjontaamme ja ilmoittaudu mukaan! Retkillä otamme huomioon COVID-19 ohjeistukset ja huolehdimme osallistujien turvallisuudesta erityistoimenpitein.

OPASTETUT PÄIVÄRETKET KILPISJÄRVELLÄ

Kilpisjärven upeat maisemat ja lukuisat retkeilyreitit antavat upeat mahdollisuudet ulkoiluun. Meidän opastetuilla retkillä pääset kokoilemaan uusia lajeja, opettelemaan uusia taitoja ja opit tuntemaan paikallista luontoa ja kultturia. Kaikki aktiviteettimme suunnitellaan sinun taitotasosi mukaan, voimme opetella alkeita tai tehdä haasteellisempia retkiä. Aktiviteettimme ovat räätälöitävissä myös perheille ja erityisryhmille, haluamme mahdollistaa kaikille ikimuistoiset elämykset henkeäsalpaavan luonnon äärellä.  

Retken suunnittelu

OPASPALVELUT KILPISJÄRVELLÄ

Adventure by Design tarjoaa yksityisopastetut vaellukset, retriitit ja seikkailulomat Kilpisjärvellä ja lähialueilla Ruotsissa ja Norjassa vuodesta 2012. Toimimme Kilpisjärvellä ympärivuotisesti, joten ymmärrämme alueen luonnon vaatimukset ja tunnemme eri reittivaihtoehdot ja parhaimmat kohteet.

Kaikki retkemme ovat yksityisopastettuja ja muokattavissa toiveittesi mukaan. Retkemme soveltuvat perheille, polttari- ja synttäriporukoille, yrityksen työhyvinvointipäiväksi tai vaikka yrityskehittämisen yhteyteen.

Katso esimerkkejä seikkailupakettien räätälöinnistä tästä linkinstä.

TOIMIMME YHTEISTYÖSSÄ

KESTÄVÄN MATKAILUN PERIAATTEET YRITYKSESSÄMME

Olemme sitoutuneet Visit Finlandin Kestävän matkailun periaatteisiin. Suoritamme parhaillamme kansainvälistä Biosphere kestävyyssertifikaattia ohjelmapalveluyrityksille. Kestävä luontomatkailu tarkoittaa meille ennen kaikea luonnon kestävää käyttöä ja monimuotoisuuden suojelua. Yhtä tärkeää on kuitenkin taloudellinen, kulttuurinen ja sosiaalinen kestävyys. Oppaiden on saatava työstään reilu palkka, yrittäjän pitää pystyä lepäämään välillä, ja verot ja viranomaismaksut tulee kattaa asianmukaisesti. Teemme töitämme kolmen maan ja neljän, jopa viiden kansan alueella. Kunnioitamme saamelaisten kotiseutua, kulttuuriperintöä ja poroelinkeinoa.

Lisää tietoa kestävyystyöstä päivittämme sivuillemme, kun oppaamme Eeva vetää kesätvyysprojektia kesän aikana.

KESÄ 2020 PARHAAT RETKET KILPISJÄRVELLÄ

MEILLÄ ON KOKEMUSTA!

Adventure by Design on toiminut Enontekiöllä ja Kilpisjärvellä vuodesta 2012. Yrityksen perustaja, Gareth Hutton oli tuolloin toiminut jo seikkailuliikuntaohjaajana Uudessa Seelannissa, Australiassa ja Iso-Britanniassa sekä Enontekiöllä. Ohjaajakoulutuksen lisäksi Gareth on opiskellut Suomessa personal traineriksi ja on toiminut luonto- ja urheiluvalokuvaajana pian 20 vuotta.

Garethin puoliso Elina on toiminut matkailu- ja ravitsemusalalla lukuisissa tehtävissä yli 20 vuotta. Yrityksessä työskentelevät oppaat ovat koulutettuja ja heillä on pitkä kokemus ulkoilusta. Yhteistä meillä kaikilla on rakkaus luontoa kohtaan ja halu tarjota mahdollisuus luonnosta iloitsemiseen myös muille. Tänään asiakkaille, mutta myös tuleville sukupolville.