Räätälöidyt luontolomat ja päiväretket Kilpisjärvellä

Adventure by Design on ainoa Kilpisjärvellä ympärivuotisesti toimiva yritys, joka järjestää vaelluksia, talviretkeilykursseja ja valokuvauskursseja ja -matkoja Kilpisjärvellä ja Käsivarren erämaassa sekä Ruotsin ja Norjan lähialueilla?

Vuodesta 2012 saakka me olemme kulkeneet näillä tuntureilla, yhteensä tuhansia kilometrejä. Olemme olleet hiihtämässä, lumikenkäilemässä ja vaeltamassa asiakkaiden kanssa ja omilla retkillä, kavereiden kanssa ja erilaisilla työkeikoilla erämaassa lukuisien eri organisaatioden kanssa.

Tunnemme reitit ja reittien ulkopuolisen maaston, tiedämme mistä avautuu parhaat maisemat ja missä aina tuulee. Olemme olleet näillä tuntureilla kovalla pakkasella, hirveässä tuiskussa, vesisateessa upottavassa hangessa ja pari kertaa myös kauniilla kevättalven säällä, kesällä, räkkäaikaan ja ensilumien sataessa.

Asumme tässä kylällä, tiedämme miltä taivas näyttää ennen myrskyä tai milloin Norjasta nousevat pilvet muuttuvat hernerokkasumuksi.

Jos siis haluat oppia parhaat hiihtovaellus- ja talviretkeilyvinkit – tiedät kenen mukaan lähdet tänä talvena ❄️

 

Tutustu valikoimiimme ja pyydä meitä räätälöimään juuri sinulle sopiva paketti!

Opastamme suomen lisäksi myös englanniksi ja espanjaksi!

Adventure by Design on matkanjärjestäjä, joten varaaminen meidän kautta on helppoa ja turvallista. Voit varata kaikki lomasi palvelut yhdestä paikasta ja mikäli joudut perumaan, myös peruutus hoituu yhdellä kontaktilla. Noudatamme normaaleja peruustusehtojamme, mutta Covid-19 matkustusrajoitusten yllättävien muutosten vuoksi johtuvissa peruutuksissa meillä on joustavat peruutusehdot.

Varaa meiltä talven parhaimmat lomat ja palvelut!

Liity postituslistalemme sivun alalaidassa ja saat postilaatikkoosi parhaat vinkkimme Kilpisjärven ja lähialueiden retkeilyreiteistä ja luonnosta sekä tietysti uusista palveluistamme.

Covid-19 tilanteen vuoksi varaus- ja peruustusehtomme ovat joustavat! S

Adventure by Design on asettanut matkapakettilain mukaisen takuun maksuillesi. Matkanjärjestäjänä tarjoamme sinulle turvallisen ja helpon tavan varata koko loma yhdestä osoitteesta.

Retkemme ja lomapaketit muokataan aina asiakkaan toiveen mukaisesti. Vaatimustasoa, pituutta ja palveluiden määrää muokkaamalla saat juuri sellaisen paketin, kuin itse haluat.

Olemme paikallinen, ympärivuotisesti palveluita tarjoava yritys.  Tarjoamme asiakkaillemme hienoja kokemuksia, työntekijöille reilun palkan ja asetamme luonnon ja sen monimuotoisuuden etusijalle.

SUURI SEIKKAILU KILPISJÄRVELLÄ

Vaelluskurssit, ryhmävaellukset Norjassa, yrittäjien vaellusretki, yrittäjänaisten retriitti – kesä ja syksy 2020 tarjonnassa on monia mahdollisuuksia osallistua retkillemme myös yksin. Retkillämme tutustut toisiin samanhenkisiin, opit uusia taitoja ja samalla saat nauttia oppaan täydestä palvelusta.

Tutustu yhteislähtötarjontaamme ja ilmoittaudu mukaan! Retkillä otamme huomioon COVID-19 ohjeistukset ja huolehdimme osallistujien turvallisuudesta erityistoimenpitein.

OPASTETUT PÄIVÄRETKET KILPISJÄRVELLÄ

Kilpisjärven upeat maisemat ja lukuisat retkeilyreitit antavat upeat mahdollisuudet ulkoiluun. Meidän opastetuilla retkillä pääset kokoilemaan uusia lajeja, opettelemaan uusia taitoja ja opit tuntemaan paikallista luontoa ja kultturia. Kaikki aktiviteettimme suunnitellaan sinun taitotasosi mukaan, voimme opetella alkeita tai tehdä haasteellisempia retkiä. Aktiviteettimme ovat räätälöitävissä myös perheille ja erityisryhmille, haluamme mahdollistaa kaikille ikimuistoiset elämykset henkeäsalpaavan luonnon äärellä.  

Retken suunnittelu

OPASPALVELUT KILPISJÄRVELLÄ

Adventure by Design tarjoaa yksityisopastetut vaellukset, retriitit ja seikkailulomat Kilpisjärvellä ja lähialueilla Ruotsissa ja Norjassa vuodesta 2012. Toimimme Kilpisjärvellä ympärivuotisesti, joten ymmärrämme alueen luonnon vaatimukset ja tunnemme eri reittivaihtoehdot ja parhaimmat kohteet.

Kaikki retkemme ovat yksityisopastettuja ja muokattavissa toiveittesi mukaan. Retkemme soveltuvat perheille, polttari- ja synttäriporukoille, yrityksen työhyvinvointipäiväksi tai vaikka yrityskehittämisen yhteyteen.

Katso esimerkkejä seikkailupakettien räätälöinnistä tästä linkinstä.

TOIMIMME YHTEISTYÖSSÄ

KESTÄVÄN MATKAILUN PERIAATTEET YRITYKSESSÄMME

Olemme sitoutuneet Visit Finlandin Kestävän matkailun periaatteisiin. Suoritamme parhaillamme kansainvälistä Biosphere kestävyyssertifikaattia ohjelmapalveluyrityksille. Kestävä luontomatkailu tarkoittaa meille ennen kaikea luonnon kestävää käyttöä ja monimuotoisuuden suojelua. Yhtä tärkeää on kuitenkin taloudellinen, kulttuurinen ja sosiaalinen kestävyys. Oppaiden on saatava työstään reilu palkka, yrittäjän pitää pystyä lepäämään välillä, ja verot ja viranomaismaksut tulee kattaa asianmukaisesti. Teemme töitämme kolmen maan ja neljän, jopa viiden kansan alueella. Kunnioitamme saamelaisten kotiseutua, kulttuuriperintöä ja poroelinkeinoa.

Lisää tietoa kestävyystyöstä päivittämme sivuillemme, kun oppaamme Eeva vetää kesätvyysprojektia kesän aikana.

PARHAAT RETKET KILPISJÄRVELLÄ

MEILLÄ ON KOKEMUSTA!

Adventure by Design on toiminut Enontekiöllä ja Kilpisjärvellä vuodesta 2012. Yrityksen perustaja, Gareth Hutton oli tuolloin toiminut jo seikkailuliikuntaohjaajana Uudessa Seelannissa, Australiassa ja Iso-Britanniassa sekä Enontekiöllä. Ohjaajakoulutuksen lisäksi Gareth on opiskellut Suomessa personal traineriksi ja on toiminut luonto- ja urheiluvalokuvaajana pian 20 vuotta.

Garethin puoliso Elina on toiminut matkailu- ja ravitsemusalalla lukuisissa tehtävissä yli 20 vuotta. Yrityksessä työskentelevät oppaat ovat koulutettuja ja heillä on pitkä kokemus ulkoilusta. Yhteistä meillä kaikilla on rakkaus luontoa kohtaan ja halu tarjota mahdollisuus luonnosta iloitsemiseen myös muille. Tänään asiakkaille, mutta myös tuleville sukupolville.