Adventure by Design – opaspalvelut Kilpisjärvellä

Opastettuja retkiä ja vaelluksia Kilpisjärvellä, Käsivarren erämaassa ja Lyngenin vuonon alueella ympäri vuoden

Opastetut retket ja vaellukset Kilpisjärvellä kevät 2020

Lisätietoa klikkaamalla nimestä

Opastetut vaellukset sopivat myös aloittelijoille, ammattitaitoisten oppaiden johdolla pääset tutustumaan erämaahan ja vaellustaitoihin turvallisesti. Pienissä, maksimissaan 6-8 hengen ryhmissä tutustut toisiin samanhenkisiin ihmisiin ja opit uusia taitoja. Omalle kaveriporukalle kannattaa kysyä tarjousta yksityisestä retkestä, jolloin räätälöimme keston ja reitin teidän kiinnostusten mukaan. Kauttamme voit vuokrata edullisesti myös retkeilytarvikkeita kuten rinkan tai makuupussin. Opastuskielenä vaelluksilla on pääosin englanti.

Hiihtovaellus Käsivarren erämaassa tulossa maalis-huhtikuussa 2020. Naisille oma ryhmä, jos tulee tarpeeksi kysyntää. Lisätietoja laitamme sivustolle marraskuun aikana.

Vaellus Haltille: ryhmälähdöt elokuussa, suomen- ja englannin kieliset ryhmät. Naisille oma ryhmä, jos tulee tarpeeksi kysyntää.

Kolmen valtakunnan vaellus: Valtaisan suosion saavuttanut vaellusreitti uusiutuu hieman kesäksi 2020. Suomen ja englanninkielinen opastus.

Päiväretket Kilpisjärvellä ja Lyngenin vuonolla

Mindfulness päiväretriitti: kylän ulkopuolelle suuntautuva hiljainen retriitti. Rauhallista kävelymeditaatiota, istumameditaatioharjoituksia ja ruokailumeditaatio.

Opaspalvelut Kilpisjärvellä: Varaa omalle ryhmällesi opas päiväretkelle Kilpisjärvellä tai Lyngenin vuonolla. Heinä- ja elokuussa teemme myös Steindalhsbreenin jäätikkövaelluksia!  Opastukset kaikilla Kilpisjärven lähireiteillä sekä useita vaihtoehtoja Norjassa, myös päiväretket Haltille Norjan puolelta ja retket Reisan kansallispuistossa Norjassa – opastus mahdollista myös suomeksi!

Autonsiirtopalvelut – kysy mahdollisuuksista siirtää autosi Guolasjärvelle, Reisan kansallispuistoon tai muualle Norjan puolelle!

Varustevuokraus miksi hankkia kaikki tarvikkeet itselle? Meiltä voit vuokrata laadukkaat Fjällrävenin teltat ja makuupussit sekä Primuksen keittimet vaelluksellesi. Vuokrattavana myös GPS ja satelliittipaikannin viestien lähetysmahdollisuudella. Skinit ja ahkiot vuokrattavana hiihtovaelluksille, kauttamme saat myös vaikka kelkkakuljetuksen tunturiin yhteistyökumppaniltamme.

YHTEYSTIEDOT

info@adventurebydesign.fi
Elina +358 40 1916 818
Gareth +358 44 205 4775

Erämaaopas Kilpisjärvellä – miksi Adventure by Design

Adventure by Design on toiminut Enontekiöllä ja Kilpisjärvellä vuodesta 2012. Yritys on rekistöröity matkantoimistorekisteriin  ja meillä on myös matkanjärjestäjän vakuudet. Tämä tarkoittaa sitä, että maksusi on turvattu siltä varalta, että me emme pystyisikään tuottamaan lupaamaamme palvelua.

Yrityksemme toimii ammattimaisesti, ympäri vuoden. Asiakkaillemme tämä näkyy parhaiten siinä, että oppaamme tekevät opastusta monipuolisesti ympäri vuoden. Ammattitaito pysyy yllä ja kehittyy. Koulutamme oppaamme säännöllisesti sekä ammattitaitokursseilla että ensiaputaidoissa. Kaikilla oppaillamme on vähintään EA2 kurssi suoritettuna, mutta pyrimme siihen, että oppaillamme olisi myös “kansainvälinen wilderness first aid” pätevyys.

Yrityksemme on arvonlisäverovelvollinen, hintamme sisältävät aina kaikki arvonlisäverot. Kuitissasi näet eri alv-kantojen erittelyn. Maksamme veromme Suomeen ja toimimme yhteistyössä paikallisten yritysten kanssa.

Opastetut vaellukset sisältävät suurimman osan kalliista varusteista, joita tarvitset vaelluksilla. Pääset testaamaan erilaisia välineitä ja oppaamme osaavat kertoa miten valita itsellesi parhaat varusteet sitten jos haluat hankkia jotain omaksi. Kauttamme voit myös vuokrata laadukkaita Fjällrävenin telttoja, makuupusseja ja vaikka rinkan.

Oppaamme

Yrityksen perustaja Gareth Hutton on kotoisin Uudesta Seelannista,  missä hän on kouluttautunut seikkailuliikuntaohjaajaksi, lajeinaan mm vuoristovaellukset. Gareth on toiminut seikkailuliikunnan ja ulkoilun parissa vuodesta 2007 ympäri maailman. Garethin toinen intohimo, valokuvaus, on myös ollut osa hänen työtään jo ennen Suomeen muuttoa.  Suomeen ja Enontekiölle Gareth asettui 2011 ja on siitä saakka työskennellyt oppaana paikkakunnalla. Gareth on opiskellut Suomessa myös personal traineriksi.

Yrittäjän puoliso Elina Hutton on Lapin tyttöjä ja viihtynyt lapsuudesta saakka erämaan rauhassa. Elinan työura on liittynyt matkailun kehittämiseen jo pitkään ja joskus hänet voi nähdä myös opastamassa ryhmiä Kilpisjärvellä. Elina on kouluttautunut myös mindfulness ohjaajaksi ja vetää kesällä mindfulness retriittejä ja retkiä Kilpisjärvellä.

Lisäksi yritys työllistää tarpeen mukaan muita paikallisia oppaita Suomesta ja Norjasta. Oppaamme ovat aina ammatilaisia, joilla on pitkä kokemus luonnossa liikkumisesta.

Yrityksen virallinen opastuskieli on englanti, Elinan vetämät ohjelmat opastetaan tietysti myös suomeksi. Pitkille vaelluksille lähtiessä kannattaa aina ennen varaamista varmistaa, onko vaelluksella mukana suomenkielistä opasta, sillä osa vaelluksista opastetaan vain englanniksi. Gareth osaa myös suomea, mutta sujuvan kommunikoinnin varmistamiseksi näillä vaelluksilla osallistujien tulee osata englantia.